gudruns salon

gudruns salon

Den siste salon

arrangementerPosted by Gudrun Hasle Tue, April 20, 2010 09:48:38
Foredrag
Kunstner: Jakob Jakobsen

Jeg har den store og lidt triste fornøjelse at invitere til den sidste gudruns salon. Tiderne ændre sig, jeg skal flytte og jeg har haft alle de kunstnere forbi, som jeg oprindeligt havde planlagt saloner med - det er blevet til alt11 arrangementer siden januar 2009.

Få at gøre status og give bolden videre har jeg inviteret Jakob Jakobsen til at fortælle om selvorganiserede projekter, der har forgået i eget hjem. Blandt andet vil han tale om Det fri universitet, som har været en stor inspiration for mig og min salon.

Jeg startede gudruns salon i januar 2009 i håb om at skabe et forum for faglig og kreativ diskussion - hver gang med en kunstner i centrum. Jeg valgte salonen som form fordi den har referencer både til stærke kvinder og samfundsomvæltende tanker.

En salon er traditionelt afholdt i hjemmet. Salonen blev tit afholdt af kvinder og opstod en gang i 1600-tallet. Den mest alment kendte form for salon var den litterære. I Danmark har Kamma Rahbeks salon i Bakkehuset i starten af 1800-tallet skrevet sig ind i historien.

www.copenhagenfreeuniversity.dk


  • Comments(0)//salon.gudrunhasle.dk/#post17